En fazla yayın yapan öğretim elemanlarımız

Başlama Tarihi :   21.05.2012 Bitiş Tarihi :   31.05.2012

2011-2012 eğitim-öğretim yılında fakültemizi ve üniversitemizi bilim alanında başarıyla tanıtan öğretim elemanlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Sezai Elagöz tarafından plaket verildi.

Fizik bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Esin Kasapoğlu ve Prof. Dr. Hüseyin Sarı fakültemiz öğretim üyeleri arasında  en fazla yayın yaparak birinci ve ikinci olurken, Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Gürkan üçüncü olarak plaketlerini aldılar.

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bektaş Tepe ELSEVIER 2006-2010 yılları arası istatistiksel verilerine göre, bilimsel rekabet ve işbirliği dalında alt-disiplin alanında dünyada ilk sırada yer almış, ayrıca 2000-2011 yılları arasında bilimsel çalışmalara yaptığı hakemliklerden dolayı American Chemical Society tarafından başarı ödülüne layık görülmüştür.

Bilimsel çalışmalarıyla fakültemizi başarılı bir şekilde temsil eden öğretim üyelerimizi en içten dileklerimizle kutlar, başarılarının devamını dileriz.